نماز ظهر عاشورا پیام واقعی کربلا در صیانت از ارزشی همچون فریضه نماز اول وقت آن هم به جماعت است

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

    امکانات وب

    حجت الاسلام والمسلمین عباسی
    دبیرستاد اقامه نماز شهرستان بهارستان و مسئول دفتر امام جمعه نسیم شهر

    نماز ظهر عاشورا پیام واقعی کربلا در صیانت از ارزشی همچون فریضه نماز اول وقت آن هم به جماعت است که عده‌ای سعی کردند در طول تاریخ عظمت و جایگاه این فریضه الهی را به نفعی محدود کنند در حالی که واجب الهی تعطیل‌بردار نیست.
    اصل و اساس قیام امام حسین(ع) نیز احیای دین اسلام احکام الهی و سنت پیامبر(ص) بود که نمایشی از این اقامه حدود الهی را می‌توان را در رفتار امام حسین(ع) در روز عاشورا به عینه مشاهده کرد.
    اقامه نماز ظهر عاشورا در بحبوحه جنگ توسط امام حسین(ع) و یارانش نشان از اهمیت و جایگاه این فریضه الهی است که باید در وقت خود و به جماعت اقامه شود.
    حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در روز عاشورا با اقامه نماز اول وقت به اهمیت نماز اول پرداخته چرا که نماز اول وقت و آن هم به جماعت جامعه را در مقابل تمامی منکرات بیمه می کند. جایگاهى که نماز در دین دارد هیچ کدام از احکام دیگر ندارند لذا این همه توجه و عنایت به نماز، نشانه گویاترین پیام عملى امام به پیروان خویش است. سرنوشت انسان با نماز در دین گره خورده است و آن کس که براى نماز در دین جایگاه ویژه و خاص را قائل نیست در دینداریش تردید است.
    انسانهایى که ادعاهاى بزرگى بر ایمان به معبودشان داشتند در طول تاریخ بشرى کم نبودند امّا این انسانها همین که در معرض امتحان و آزمایشات الهى قرار گرفته‌اند اولین چیزى را که از کف داده‌اند دین و ایمانشان بوده است لذا گذشت ایام و تحول زمان و دگرگونى روزگار مهمترین عامل پیدایى ضمایر آدمى است.
    صلاة ظهر عاشوراى فرزند پاک زهرا(س)، هم نماز عشق بود و هم نماز طهارت.
    تردیدى نیست در اینکه تجلى ایمان آدمى در عبودیت او نهفته است و سیره همه انبیاء و اولیاء الهى بر این بوده است که در مقابل معبود و خالق خویش تسلیم بوده اند.
    پیام بلند حرکت امام حسین (ع) مبیّن غایت وصلت عاشق با معشوق و مُحِب با محبوب خویش است که این حلقه در سخت‌ترین شرایط گسستنى نیست. امام حسین(ع) الگو و اسوه همه عاشقان حق و هر آن کس که داعیه اطاعت محض و عشق به وصال حق را درسر دارد است که سراسر زندگى شهداى ما در نظام مقدس اسلامى ثابت کننده همین حقیقت است.
    امام حسین (ع) راه پدر خویش در اقامه نماز را در پیش گرفت
    نماز باید در جامعه اسلامی، علنی اقامه شود: "وَ أَقیمُوا الصَّلاة". همچنان که پدر ایشان امام علی (ع) در جنگ صفین در میدان نبرد، نزدیک ظهر، چشم به آسمان دوخته و منتظر زوال آفتاب بود تا نمازش را در اول وقت به جا آورد و "ابن عباس" که چشم انتظاری امام را دید، سؤال کرد: یا امیرمؤمنان! نگران چیزی هستید؟ امام فرمود: منتظر رسیدن وقت نمازم وابن عباس گفت: در این وقت حساس نمی‌توانیم دست از جنگ برداشته و مشغول نماز گردیم و امام فرمود: ما برای نماز با دشمنان می‌جنگیم.
    امید که در چنین روزی، در روز شهادت شهید نماز و امر به معروف و نهی از منکر، خداوند توفیق اقامه و بپا داشتن نماز حقیقی را روزی همه ما نماید.

     

    محکومیت عمل فتنه گرانه معاون فرماندار شهریار توسط ائمه جمعه شهرستان بهارستان...
    ما را در سایت محکومیت عمل فتنه گرانه معاون فرماندار شهریار توسط ائمه جمعه شهرستان بهارستان دنبال می کنید

    برچسب : نویسنده : nasimcity2 بازدید : 138 تاريخ : چهارشنبه 8 اسفند 1397 ساعت: 0:22